Skip to content

Program 23

PRIDE KICKOFF
9/9 – 21:30 – Katakombene, Skien – Facebookevent

Klikk for mer info

Vi sparker i gang Grenland Pride-uka med en skikkelig fest. Vi har invitert selveste DJ Cassie Brødskive til å spille dirty electro, 80-talls-beats og kommer utvilsomt til å få dansegulvet til å koke. Men vi stopper ikke der, for å krydre opp stemninga har vi multitalent og drag queen Frida Marida, som har opptrådt steder som hovedscenen på Oslo Pride, Karmaklubb og alle de andre store scenene for drag i Norge. Vi inntar Katakombene i Skien, med lavt under taket og stor takhøyde for å komme som du er! Dette til å bli en legendarisk klubbkveld i Skien 🪩💃🕺👯
Dørene åpner 21:30 og Cassie setter i gang fra 22 og holder på til kranene stenger 02:00.

18 års leg plikt.

FAMILIEDAG
10/9 – 14:00 – Biblioteket, Porsgrunn – Facebookevent

Klikk for mer info

Vi gjentar fjorårets suksess med en deilig piknik for hele familien. Det spiller ingen rolle på hvilken måte familien føler tilhørighet til regnbuen på, eller om du tar med storfamilien eller kommer alene, du er hjertelig velkommen! Det blir leker, aktiviteter, gatemat fra Vaffelbrigaden, og mye moro! Ikke minst, får vi besøk av Eva Kyomi!
Eva Kyomi (de/dem) er en ung skeiv artist fra Drammen, og de vil være her under hele pikniken for å snakke med barn og unge og knytte skeivt fellesskap. De vil også lese høyt for barna inne på biblioteket kl 15! Dette blir superkoselig.
Ta med mat, drikke og godt humør 🌞

Vi møtes i Rådhusparken (følg regnbueflaggene!), biblioteket er åpent og vi kan trekke inn på biblioteket om været skulle være ustabilt. Vi hadde det fryktelig gøy i fjor, og håper på enda flere i år! Vi setter i gang fra 14:00 og holder på til ca. 16:00.

Dette arrangementet er rusfritt.

Alle våre arrangementer er rullestol-tilgjengelige og gratis. Har du andre behov for tilrettelegging, ta kontakt med oss i forkant på post@grenlandpride.no, så skal vi gjøre vårt beste!

NERDEKVELD
11/9 – 15:00 – Lie Bydelshus, Skien – Facebookevent

Klikk for mer info

Finn frem nerden i deg. Vi gamer og er kreative på Lie bydelshus, og setter fokus på uformell stemning, hang out og å ha det koselig. Outland har lånt ut noen heite brettspill, vi har proffe tegnere, spillere og her er det både good vibes og mye å lære. Vi har også stasjoner for å sy kostymer eller klubb-klær, og ikke minst muligheten til å sette sammen parole til paraden.

Vi får besøk av selveste Sofie Riis (@sophieriis) fra Tinerific, et kjent ansikt i cosplay-miljøet. Med over 24 tusen følgere på instagram er hun blitt en av de fremste profilene i cosplay-Norge. Denne kvelden kjører hun en 3 timers workshop på cosplay-sminke, og her er det mye å lære. Uansett om man driver med cosplay, er nysgjerrig på å begynne, eller vil lære å lage en vill klubb-sminke til Pride-dagen, er dette noe du bør få med deg! 🎨 Gratis inngang, førstemann til mølla.
Konkret info om starttidspunkt osv for workshop kommer senere

Lokal kunstner Felicia Ravna holder tegnekurs! Felicia er 23, en malerinne som spesielt fordyper seg innenfor figurativt arbeid. Hennes arbeid har bl.a. blitt vist på Galleri Osebro nå, og nå snart på Moss Pride og høstutstillingen i Kragerø!
Dette er et kurs som passer for alle nivåer, som går over forskjellige teknikker og muligheter innenfor tegning som medium. Du må ha med deg noe å tegne med, noe å tegne på, og noe å viskle ut med ✍️
Workshopen går fra 17-20.

Dette arrangementet er rusfritt.

Alle våre arrangementer er rullestol-tilgjengelige og gratis. Har du andre behov for tilrettelegging, ta kontakt med oss i forkant på post@grenlandpride.no, så skal vi gjøre vårt beste!

PRIDE-GÅTUR
13/9 – 18:00 – Dammane, Bamble – Facebookevent

Klikk for mer info

Under den første Grenland Pride i 2018, gikk vi opp Vealøs sammen. For å hedre det, og for å trekke litt frisk luft, møtes vi for en gåtur rundt Dammane, i Langesund ved Sundby. Dette er ikke en krevende tur, og er tilgjengelig for rullestol og barnevogn, så her kan alle være med!
Vi møtes på parkeringsplassen ved Nedre Dam, like ved Dammane-busstoppet der M1 stopper. Følg med her for spesifikk rute, og send melding om du har spørsmål om tilgjengelighet. Vi drar uansett vær, men om det er fint vær tar vi en rast, så ta gjerne med snacks!
Løypa er ca 1 km, med muligheter for å gå lenger turer videre i området for de som ønsker det!

Alle våre arrangementer er rullestol-tilgjengelige og gratis. Har du andre behov for tilrettelegging, ta kontakt med oss i forkant på post@grenlandpride.no, så skal vi gjøre vårt beste!

ROSA KOMPETANSE – INKLUDERENDE ARBEIDSLIV
14/9 – 14:00 – Biblioteket, Skien (Brunosten)

Klikk for mer info

Vi får besøk av Rosa Kompetanse, som har lang erfaring i å skape inkluderende arbeidsplasser, særlig med tanke på skeive.

Les mer om hva Rosa Kompetanse er her

For alle som jobber med mennesker, men særlig de med leder- eller personalansvar er dette foredraget et must. Særlig i en verden der flere og flere identifiserer seg som skeive, og det blir mer og mer transparent hvordan livet på arbeidsplassen er, er dette uvurdelig kompetanse i årene som kommer.

Resten av programmet kommer snart
Følg oss på facebook for alle nyheter, og se under for det visuelle programmet.